riwikiwi

Ronja:

Kategori: By Ronja

Den här veckan har gått extremt sakta! Skolan har varit helt okej.

Igår vid 3 for jag och liv på stan köpte godis och en tröja, sen for vi och hämta pizza från pizzan och sen hem till mig för att käka och se film. Vid tolv for hon hem och jag gick och snarkade i sängen.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men ska nog försöka plugga lite.

Liv:min vecka

Kategori:

hej! första veckan tillbaka i skolan. Känns inte så roligt men första veckan gjorde vi inte så mycket så det var helt okej! Idag för jag i alla fall på gymmet med mamma och Tove och resten av dagen så har jag bara tagit det lugnt. Nu ska jag nog sätta på någon bra film. hejdå

Ronja: första veckan avklarad√

Kategori: By Ronja

Äntligen  är första skolveckan slut, har slutat vid två halv tre varje dag och haft temadagar i onsdags och torsdags. Skippade frukosten denna morgon som många andra mornar, vi hade hk direkt på morgon och skulle göra några äckliga biffar, men det funkade. Jag och liv var inte hungriga så vi gick på stan på lunchen, kolllade på jeans men köpte inget. På franskan var vi bara fyra stycken så läraren sa att vi skulle göra plättar till någon annan dag, så vi slavade i köket hela franskan. 
 
Ja min extremt intressanta dag^^
 

Ronja:

Kategori: By Ronja

Åhhh imorgon börjar skolan om och jag vill bara dra täcket över huvudet och försvinna i ca ett halv år tills sommarlovet!

Detta jullov har jag absolut inte gjort någonting, har inte orkat eller direkt velat göra något.
Ska försöka sova några timmar, jag är ju inte direkt proffs på att vända på dygnet men man klarar sig.

Liv:the last song

Kategori:Hej! just nu sitter jag och äter medan jag tittar på the last song. Så ikväll blir det att gråta pga filmen och att skolan börjar om på tisdag. hejdå

Ronja: torsdag

Kategori: By Ronja

Idag så stökade jag och mamma bort julen sen for vi på stan och shoppade, och handlade lite nödvändigheter till middagen.

Har Inget att göra eller något planerat så ni kan ju höra av er!

Liv: hajhaj

Kategori: By Liv

Det var jätteeeeeelänge sen jag skrev, jag vet. Så jag får väl ta och sammanfatta vad som hänt på senaste tiden: Firade jul hos mormor och fick jättebra julklappar. Nyårs firade jag hemma, ensam för jag har inga vänner... Idag var jag och Tove ute på en promenad och till middag år jag friterad kyckling. Ikväll blir det troligen att se någon film.

Ronja : 2013

Kategori: By Ronja

Jag spenderade nyårsafton och början av året i ursviken hos Rebecca. Trevligt var det! vi gjorde god mat, fick paltkoma, såg film, smällde lite smällare och välkomnade det nya året med bubbel. När klockan började närma sig morgon gick vi och la oss sen efter några timmars sömn kom pappa och hämtade mig, tog en dusch och drunknade i soffan som jag inte har lyft stjärten från på hela dan förutom när middagen var klar. 
Nu ska jag försöka få mig några timmars sömn.
 
Jag tog med mig kameran, men ni får säkert lite bilder imorgon när jag har lagt in allt på datorn.
Tumblr_mespjirt6c1qhl3tqo1_500_large

r

Kategori: By liv och Ronja