riwikiwi

Ronja: 1 dag kvar!

Kategori: By Ronja

Ja imorgon vid den hära tiden så sitter jag och mamma på flygplatsen och väntar på att flyget ska komma, kommer bli så skönt! Väskorna är packade och humöret på topp! Tyvärr så tar jag ju inte med mig systemkameran, utan det blir digitalkameran. Men ni kan nog vänta er lite bilder när jag kommer hem. Kommer också uppdatera instagram därborta så ni kan ju kolla där om ni vill ha lite uppdatering! Ronjaerikssoni heter jag där!

Ronja: 3 dagar kvar:D

Kategori: By Ronja

Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi far till Turkiet:D himlarns vad jag längtar!!

Vill att det ska bli den 20 så jag kan köpa mig några nya par skor!! Gahh var länge sedan asså!! Blir nog minst 2 par iallafall, tro det eller ej men jag är Tokig i skor! Det kan min familj och vänner intyga!

Ja iallafall sitter och ser svenska Hollywood fruar!

Ronja: Trött

Kategori: By Ronja

har typ sovit 12 timmar och vill forfarande krypa ner under tecket och sova?! 
 
Hade middag/filmkväll igår hos mig, kul så film och käka b&j. Ska gå och se film och sova igen!
två bilder från min instagram @ronjaerikssoni

Sköönt med helg asså!!!

Kategori: By Ronja

Jobbig vecka det har varit, har gått från 12 till halv 3 varje dag förutom idag då vi hade vanliga lektioner och började 10 och slutade halv 3. Efter skolan så gick jag och liv in till stan och köpte lite godsaker till imorgon då kompisarna kommer över för att äta middag och se film

Ronja: Svenska Hollywood Fruar

Kategori: By Ronja

Sitter och ser säsongs premiären för svenska Hollywood fruar, har följt serien så länge den har gått och då kan man ju inte bara sluta;)


Idag var det första skoldagen, tråkigt var det! Men bara 1 år kvar av kanal!!

För er som tycker att jag uppdaterar lite så tycker jag att ni ska skaffa er instagram till era mobiler och följa oss där vi uppdaterar mycket mer! Följ oss ronjaerikssoni och livholmborg

Ronja: Dom flesta vet ju att jag är galen i friends!

Kategori: By Ronja

Ronja: Fredag

Kategori: By liv och Ronja

Hej!
 
i tisdags så  hamnade jag och mamma i Risliden och gjorde inget speciellt, sen på torsdagen var vi och hämtade Rebecca på norsjöbusstation. Efter vi hade ätit lunch så tog vi båten och for ut och badade och fiskade. 
Sen nu idag så for vi till Lycksele for lite shopping.
 

Liv:tagga match

Kategori: By Liv

Hej sitter och väntar på att alla ska komma till matchen för jag kom en halv timme innan samlingen. Ska i alla fall spela match med damerna, är lite nervös, hehe... Vi hörs!

Ronja: stan

Kategori: By Ronja

Idag var jag på stan med min syster, trevligt var det! Köpte inget speciellt, men hittade lite som jag ska köpa när jag kommer hem från Turkiet. Köpte glass och gick och satt oss vid strandpromenaden och njöt i solen.

Ronja: hello

Kategori: By Ronja

Hejsan

Asså uppdateringen är sämst som ni kanske märker!
Har iallafall inte gjort så mycket, blir nig att fara till stan och köpa lite saker till Turkiet( gaaaa bara 17 dagar kvar) men blir nog att fara själv för ingen kan typ.

Ronja: söndag

Kategori: By Ronja

Har kommit hem från Norsjö,gjorde inget speciellt, målat båthuset så jag slipper betala av det sista av kameran!


Har iallafall inget att göra, om ni vill hitta på något, slå en pling!

Ronja: längesedan

Kategori: By Ronja

Det var ett tag sen jag bloggade. Sitter iallafall och ser gossip girl, hehe har börjat se säsong 3 igen.


Ja vad har jag annars gjort? Jag har varit med liv och Madeleine, vi badade hos paddan sen så cyklade vi till Konsum i ursviken och köpte chirre sen for vi hem till mig och spela poängpoker och sovde.

Ronja: Instagram @ronjaerikssoni

Kategori: By Ronja

hellu!
Idag var jag mamma och rebecca i umeå och shoppade! Vart en ny tröja och ett mobilfodral. 
Annars så gick jag och mamma till tuvan och fikade och nu blir det nog och sitta och lyssna på musik eller något.
Jag och min vackra mamma!
Följ mig på instagram @ronjaerikssoni

Ronja 14 dagar kvar av sommarlovet

Kategori: By Ronja

ja som rubriken säger är det bara 14 fjuttiga dagar kvar av sommarlovet. Vars har dom andra 8 veckorna tagit vägen?  Man får väl ta och hitta på något med vännerna, men just nu känns det som man är socialt isolerad! ingen svarar på sms eller något, man är helt enkelt bortglömd!

Har inget att skriva om, har inget att göra  heller. 
Tumblr_lq80fcisej1qhzinno1_500_large
 

Ronja 26 dagar kvar♥

Kategori: By Ronja

kan man längta mer än vad jag gör just nu? jag tror inte det! Vill komma till värme, solen och det svalkande havet! Inte länge kvar nu iallafall! Går  bara skola i 2 veckor sen far jag!!!!

Ronja: en dag på stan

Kategori: By Ronja

Har varit på stan med liv och Madeleine, har köpt lite saker till Harry Potter maratonet som vi ska ha ikväll och ett skärmskydd till iphonen. Ska inte berätta vad som hände inne på the phone house! Jag skämde bort mig lite för han som stod i kassan bara, liv köpte även en present till Alice som fyllde år förra veckan( var det den 22 då?) Sen gick vi och käka på subway.

Liv: ALICCCCCE

Kategori: By Liv

Hej, idag har jag hjälp pappa med duschen och suttit vid datorn. Alice kom just hit en timme före träningen började.... I Alice försvar säger hon att hon saknde min bamse kudde.....

hej då nu måste jag gååå(rimmar´n) alice är smartass hejdå

Ronja: onsdag

Kategori: By Ronja

Hej, har varit ute och klippt gräsmattan i typ två timmar. Har inte så jätte mycket att berätta, ska nog vara med Madeleine och liv när Madeleine svarar på sin mobil. Just ja, jag har köpt ny mobil