riwikiwi

Ronja

Kategori: By Ronja

Hejsan

Denna torsdag har ändå varit rätt så bra, både idrott och svenskaprovet gick nog ganska bra! Efter vi hade slutat så gick jag en tur på stan och fyllde på önskelistan sen så mötte jag upp min syster. Efter vi hade chillat i hennes lägenhet ett tag så gick vi till Max och åt. Där vid halv 5 så hade jag lovat att jag skulle hjälpa till med den nya vinter konfagruppen, roligt att träffa Emmy som man inte har pratat med på länge! Annars så var det väll bra, och nu ska jag hem och sova eller något.

Ronja: onsdag

Kategori: By Ronja

Var hemma från skolan idag också har legat och myst med milla hela dagen. På efter middagen blev allt bättre och nu ikväll kom liv med lite läxor så vi pluggade och planerade liten till fredag.

Ronja: hemma idag.

Kategori: By Ronja

Idag blir det att gosa ner sig i soffan och ta det lugnt, jag har huvudvärk och mår illa.

I helgen så har jag inte gjort så jättemycket, på söndagen så fotade jag och Alice och efter ett tag så kom liv. Ni kommer säker få lite bilder från när vi fotade men jag har inte hunnit redigera.

Ronja: fredag<3

Kategori: By Ronja

Hej!
Dagen började med att allt gick rätt så dåligt, gick dåligt på musiken men som vi tillslut fick det att låta någorlunda bra. Sen så gick min tröja sönder, min fina nya dyra tröja sönder och jag slängde kvittot på den igår.... Men som tur bar så hade vi ju textilslöjd sista lektionen och fick hjälp av läraren att laga den. Sen så gick jag och Madeleine en sväng på stan käkade och lite annat. Sen vart det en tur upp på solbacken och handla med pappa sen kom Alice och vi hade det mysigt.


(Skulle publiceras i fredags)

Liv: Helgen

Kategori: By Liv

I fredags drog jag och Joannah till stan efter skolan. Vi åt på subway och köpt godis till kvällen för hon skulle sova hos mig. Vi såg Ted och en bit av Love actually för Joannah somnade mitt i filmen...

Kom just in, jag, Ronja och Alice har varit ute och fotat. Jag stog mest och höll i reflexskärmen och frös. Ronja kommer nog att lägga upp lite bilder om dom blev bra.

Ronja:

Kategori: By Ronja

Halloj

Hur är livet nu då? Jo livet är väll bra, skadat foten hoppar på kryckor och kan inte ha min ena sko... Jo som sagt så rullar ju livet på.

Hade so prov igår engelska prov idag och sen är det säkert något till imorgon, läxor till fredag sen på helgen ska jag bara ta det lugnt och slappa.

Och igår så glömde jag mobilen på skolan när jag skulle till läkaren så liv tog hem den till sig, sen imorse så försov jag mig för jag hade ingen väckarklocka som tur var så började mamma jobba klockan 10 så hon kunde skjutsa mig till e4an där dom skulle ha dans fram till lunch, så jag och Rebecca satt där och försökte att inte somna.

Ronja

Kategori: By Ronja

Hej idag är det söndag och jag ska plugga. Har inte gjort så mycket denna vecka så jag har inte så jätte mycket stt berätta.

Ronja

Kategori: By Ronja

Idag är det onsdag och ska snart fara och handla medan det är visning på huset, var även det igår. Sen så ska jag plugga och färga håret.

Ronja: söndag

Kategori: By Ronja

Idag har jag bara tagit det lugnt, ska snart ta och städa och sen duscha. Senare så ska jag mamma pappa och Rebecca fara och se nya Bond.

Bild från fredagen

Ronja: Den sjunde november♥

Kategori: By Ronja

Idag när väckaren ringde och man kollade ut genom fönstret så såg man att snön äntligen hade fallit och lagt sig över Skellefteå♥  
 
Idag så hade vi vanliga lektioner fram till lunch, sen tog vi bussen till john bauer för att kolla lite på olika linjer till gymnasier. Sen så tog jag bussen hem och lagade mat med mamma.
 
Nu så måste jag göra engelskan så jag inte behöver rå-plugga imorgon! 
Tumblr_mcnw0fepwz1rwzulao1_500_large

Ronja: måndag

Kategori: By Ronja

Idag var det ju första dagen efter lovet, det var faktiskt ganska roligt vi hade bad på idrotten, roligt var det! Men jag är jätte förkyld så det gick ju dom det gick... Efter skola så sprang jag in på stan och köpte present till pappa och lite saker till middagen.

Ikväll så kommer Alice och Madeleine sen far vi på Klippan och myser.

Ronja

Kategori: By Ronja

Ligger i sängen och halvsover, har åkt på en rejäl förkylning. Har inte gjort så mycket, hade först tänkt fota med Alice men det blir nog imorgon istället.

Saknar liv, det känns som jag inte har pratat eller sett henne på hela lovet Och på måndag börjar skolan om... Kul

Ronja: friday i'm in love

Kategori: By Ronja

Heeeej

Sitter och ser tv, har inte gjort så mycket idag tog en tur upp till maxi med mamma och Rebecca sen har jag inte orkat göra något.