riwikiwi

Ronja: GOOODIS

Kategori: By Ronja

har kommit hem från bion, vi såg the  hobbit och den var ändå ganska bra men jag tycker den var lite för lång
Imorgon far jag till ursviken och välkomnar det nya året tillsammans med Rebecca. 
bild från weheartit♡
 

Ronja: söndag

Kategori: By Ronja

Igår och idag har jag absolut inte gjort någonting! Har legat i soffan och kollat på vänner. När mamma och pappa kom hem vart det Kinamat till middag. Om drygt en timma ska jag och mamma iväg och se på bio.

Ronja: morgonmys❤❤

Kategori: By Ronja

Ligger just nu i soffan med kopp te och har ätit en tidig lunch. Halv två ska jag och Liv på stan idag igen, måste köpa byxor.

Ronja: 27 december

Kategori: By Ronja

hejsan! idag ska jag och pappa gå en tur på stan sedan möter liv upp mig, då blir det nog att kolla i lite affärer.
 
 
 
 
jag har lite bildbrist.

Ronja: uppesittarkväll❤♥

Kategori: By Ronja

Nu på kvällskvisten har vi spenderat kvällen framför tv och Bingolotto, tyvärr blev de inga vinster. Ja klockan är ju över tolv så jag får väll säga god jul och gott nytt år!

Ronja: 23 december

Kategori: By Ronja

Dagens planer är oklara, ska in till Norsjö och handla olja och bensin till skotern så den är klar för skoter säsongen. Annars ska jag bara sitta och vänta på tomten.


Bild från i torsdags

Ronja: 21 december♥

Kategori: By Ronja

Igår hade vi lilla julafton och sov hos Agnes, det var väldigt roligt, vi såg film och bara hade det mysigt. 
 
 
Idag har jag packat och tagit det lugnt. Nu ska vi packa bilen och sedan bege oss mot Norsjö, jag vet inte hur länge vi blir där, kanske till tisdag eller onsdag, vi får se. Ska ta med mig kameran så jag ska försöka knäppa lite kort!
Za10_large
bild: weheartit
 

Ronja: tisdag

Kategori: By Ronja

Idag på skolan hade vi jultema med slöjd- och bildpyssel, sen fick vi sluta halv tre. Imorgon börjar dagen med hk och sedan film. Imorgon är det ju också julfest och är väldigt taggad faktiskt!

Sista veckan av skolan

Kategori: By Ronja

Då har sista vecka äntligen kommit, har jultema imorgon och på onsdag och då är det även julfest på onsdagskväll. Idag så slutade vi tjugo i elva då gick vi och käkade och sen gick jag och Rebecca på stan.

Ronja bortglömd

Kategori: By Ronja

Har totalt glömt bort bloggen! Den här veckan har gått jätte trögt men imorgon är det fredag och då blir det mys!

Ronja: Söndag

Kategori: By Ronja

har inte kunnat skriva sedan i onsdags, blogg.se appen har inte fungerat och datorn vill jag inte/har problem med att använda. Har nämligen råkat tappa hörlurarna så en massa tangenter har lossnat ovh några funkar nästan inte att använda (hoppas inte att pappa eller mamma ser det hära inlägget) har nämligen inte berättat något för dom och har inte tänkt säga något förrän kanske tjugofemte december. 
Ikväll så måste jag plugga , har no-prov imorgon som jag verkligen inte kan något om, sen har jag matte prov fast jag vet inte när det är, sen är det franska läxa och musik prov.  Så om jag tar mig igenom den hära vecka så blir man belönad nästa vecka med temadagar och början på jullov♥
 
en bild från några veckor sen när vi hade julmys.

Ronja:

Kategori: By Ronja

Hallojsan

Den här dagen har gått väldigt fort. Har inte gjort så jätte mycket sen jag kom hem efter praoen, for och köpte nya skor sen har jag bara tagit det lugnt.

Ronja: måndag

Kategori: By Ronja

Idag är det måndag och det är prao-vecka på skolan. Just nu sitter jag med en tekopp, tänka ljus och har sett julkalendern.

Liv: happy

Kategori: By Liv

Idag har jag varit på stan med mamma. Först var vi på gymmet ett tag innan vi for och åt på waynes. Jag köpte även en klänning till julfesten och ett  par dr. Martens.<3

Ikväll blir det troligtvis att ta det lungt för jag är jätte trött. Hajdo

Ronja: bed head

Kategori: By Ronja

Klickade hem den här godingen för några dagar sen, samt lite annat också. Det kommer svida i plånboken i december!

Idag är det första december och snön vräker ner i skellefteå! Vaknade tjugo i nio bara för att se julkalendern!! För er som inte visste så är enligt mig mysteriet på greveholm den bästa julkalendern som någonsin har skapats, och först var jag lite skeptisk till greveholm 2 men jag måste ge den en chans iallafall!

Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra, har inga planer eller något så jag får se vad som händer.