riwikiwi

Liv: LULEÅ!!!

Kategori:

hej märkte just att blogg.se hade skaffat en app till min mobil, lite efter, men men... Just nu är jag i Luleå med laget igår var vi och bowlade och åt på o'Learys. Idag har jag varit och shoppat, kan visa sen. Har nyss kommit hem från middagen och just nu sitter vi när chillar i soffan blir nog att köpa godis och mysa lite sen.

Ronja: fredag

Kategori: By Ronja

Idag var vi ju som sagt ledig idag! Hade planerat dagen med att ha på mig myskläder, gårdagens smink och allt sen mysa med desperate housewives men dagen slutade med att ha varit på stan med liv och joannah sen blev bjuden på middag av liv och Tove sen till paddan och sen köpte nyttigheter på maxi. En väldigt bra dag fast det inte blev som planerat.

Ronja: Torsdag

Kategori: By Ronja

sitter just nu och fixar lite på so-arbetet och ser saik-hv71. Imorgon är vi ju lediga så skönt!
Första timen idag så hade vi orgentering på vitberget kul var det, sen denare idag så skulle vi ut i skogen och kolla på olika saker, det regnade och blåste när vi skulle cykla alla jäkla uppförsbackar, men vi hade ju med oss fika så då blev det ju rätt så bra, heheheh.

om någon social själ vill hitta på något så kan dom ringa/smsa!

New in❤❤

Kategori: By Ronja

Idag efter skolan for jag på stan och handlade nya jeans, sen nu på kvällen köptes det även nya skor!

Ronja: lediga på fredag!!

Kategori: By Ronja

Helluuu

Hehe jag vet att ni gillar att vi typ uppdaterar en gång i veckan! Haha men det finns inget att skriva om! Sen orkar man inte göra något större fotoprojekt för man har ingen inspiration! Skolan är iallafall som vanligt, kommer att gå i graven vecka 40 massa prov/redovisningar. Men på fredag är vi lediga!!
Btw as bra film vi såg i fredags! Se den!

Ronja: the dark knight rises

Kategori: By Ronja

hejsan!
 
Sitter och pluggar franska och engelska, men som dom flesta vet så brukar jag ju ta en pause var tredja minut! hehheehhe. Ska kanske göra äppelpaj?? 
 
Imorgon så går jag, liv,madde, joannah och agnes in till stan efter skolan för att äta sen så blir det bio! 
Tumblr_lvyfp0ledx1qeuzgpo1_500_large
weheartit^^
 

Rösta!!

Kategori: By Ronja

Ronja

Kategori: By Ronja

Har mått dåligt hela dan, så när jag kom hem så gjorde jag lunch sen gick jag och la med och såg nya serien jag har börjat på.

Ronja: feber

Kategori: By Ronja

Sitter och har feber men jag måste verkligen på skolan imorgon känns som jag ligger jättemycket efter, men som tur är att vi slutar efter lunch så man får hem och lägga sig!

Ronja: Jäklar vad kallt det är!

Kategori: By liv och Ronja

Igår vid halv nio så landade platet i skellefteå </3 Jäklar vad ledsen jag blev när vi satt på bussen från hotellet! ville bara springa ut från bussen och ner på stranden!  Aja har varit på stan med liv idag, berättade lite om turkiet och jäklar, hon höll på att dö av skratt!  Köpte en present till sanna som fyllde år för någon vecka sedan, sen så gick vi på subbis och käkade lunch.
 
JUST JA, ni måste rösta på min bild i norran! bild nummer 14, kostar 7 kr att rösta och smsa bästabilden (mellanslag) 14 till 72091. 

Liv: Hakuna matata, inga beskymmer

Kategori: By liv och Ronja

Har varit på stan med Ronja idag som sagt. Fick ett par converse av henne som hon hade köpt i Turkiet. Vi åt lunch på  subbis och jag har också köpt en present till Sanna. Hon fyllde år för ungefär tre veckor sen, men bättre sent än aldrig, hehe. 

Just nu sitter jag och lyssnar på hakuna matata och ilväll blir det att var med Ronja och Paddz, vi ska nog se film och mysa. Seya laaaaaaaaaaater

Liv:Stan idag

Kategori: Mode by liv

Gårdagen spenderades med Madde och Alice. Vi var ute och tog en promenad, lyssnade på musik och såg lite svenska hollywoodfruar medan vi åt varma mackor.

Idag vid 12-tiden  går bussen som jag och Ronja ska ta till stan. Jagmåste börja spara till en ny dator så jag vet inte  om det blir så mycket shopping, men jag vet inte om mitt sparande kommer att gå så bra om jag ska vara ärlig... 
Fick tröjorna av mamma förra veckan.

Länge sen

Kategori: By Liv

Köpte parfymen för någon vecka sen.
Äntligen fredag, har längtat hela veckan. Idag på hk:n bakade jag och Joannah falsk toskakaka som var jätte god!

Ronja kommer hem ikväll :D:D:D I alla fall ikväll så ska jag vara med madde, tror att jag ska fara dit snart. HEJDÅ

Ronja: byebye alanya😭<3:'(

Kategori: By Ronja

Resväskan är ihop packad för hemresa, är inte ett dugg sugen på att fara hem! Skulle lugnt kunna stanna en vecka till! Säger som jag alltid har sagt, man kan inte annat än älska Alanya! Planat går kvart i fyra imorgon så bussen kommer nog och hämtar oss vid elvatiden, så man hinner nog inte bada eller sola något imorgon, men vi får se!

Jag har ju inte tagit så jättemycket kort så jag vet inte om jag har så mycket att visa för er.

Men jag skriver mer och lägger säkert in några bilder när jag kommer hem till Sverige!

Ronja: relaxing

Kategori: By Ronja

Hello

Två heldagar kvar i Turkiet, vill stanna längre! Får väl vänta ett år till vi far igen!


Har dragit på mig en jäkla förkylning, är tät/snorig i näsan och ont i bihålorna. Har haft på ac hela natten, så vid halv 7 turkisk tid så vaknade jag och frös, men solen var på väg upp så jag öppnade balkongen och det kändes som man gick in i en väg! 27+!!!

Varmt och skönt!!

Kategori: By Ronja

Kom fram till hotellet vid 6 imorse asså 5 på svensktid. Helt underbar utsikt från balkongen vi bor typ 10 meter från stranden och gratis wifi! Idag blir det checka hotell frukosten sen att kolla in spaet! Var så att vid typ 7 så tog vi ett varmt och skönt morgondopp i havet!